Sklepy Internetowe

Sklep w pobliżu

Map

THE ONE PRECISION POACHER™

Garnek elektryczny do gotowania na parze/jajowar

BEG800

BEG800

Sage BEG800 to wyjątkowy produkt, który przesuwa granice domowego gotowania ku sferze profesjonalnej.

The One Precision Poacher to zarówno precyzyjny jajowar do przyrządzania jajek na rozmaite sposoby, jak i niezastąpiony pomocnik podczas przyrządzania potraw metodą SOUS VIDE (gotowanie próżniowe). A wszystko to w kompaktowym wzornictwie.

Ogromną zaletą urządzenia jest przyrządzanie metodą Sous Vide, w której można dostosowywać temperaturę co 1°C i przygotowywać potrawy nawet przez 12 godzin. Efektem jest soczyste mięso lub jajko o wspaniałej, kremowej strukturze.

The One Precision Poacher staje się przepustką do świata profesjonalnego przyrządzania potraw przez najlepszych szefów kuchni.

Sugerowana cena detaliczna [RRP] 819,00
Gotowanie w wodzie lub na parze
Funkcja Sous Vide – gotowanie próżniowe
Wbudowany uchwyt do gotowania jajek
Niezależna sonda do dokładnego mierzenia temperatury

Jajko w koszulce

Urządzenie potrafi ugotować tzw. „jajko w koszulce”. Można przyrządzać do 4 jajek jednocześnie. Dzięki dokładnie ustawionej temperaturze, Sage BEG800 pomoże zrobić klasyczną jajecznicę, tak aby się nie przypiekła.

5 metod precyzyjnego gotowania jajek

Prawidłowe przygotowanie jajka jest wyzwaniem dla każdego kucharza. W naszym urządzeniu dostępne są programy dla 5 metod precyzyjnego gotowania tego składnika. Każda metoda posiada dalsze ustawienia tekstury gotowanych jajek.

Opis i funkcje Wyposażenie Specyfikacja
  • Wyjątkowe, uniwersalne i precyzyjne urządzenie do przyrządzania potraw na parze oraz jajek
  • Wyświetlacz LCD podświetlany na niebiesko lub żółto (w zależności od gotowości) pokaże wszystkie potrzebne dane
  • 5 metod przyrządzania: przyrządzanie na parze, jajko w koszulce/standardowe gotowanie w kąpieli wodnej, jajecznica, Sous Vide i Eggspert
  • 4 różne rodzaje tekstury jajek
  • Opóźniony start (czas zakończenia)
  • Sonda termiczna do precyzyjnego ustawienia temperatury
  • Metodę Sous Vide można wykorzystać do różnych produktów, np. do przyrządzania mięs lub steków
  • 1 x sonda termiczna
  • 1 x przyrząd do usuwania skorupki
  • Uchwyt na jajka
  • Garnek z powłoką nieprzywierającą o pojemności 2,5 l
  • Pojemnik na 6 jajek lub na 4 x 200 g filet/stek metodą Sous Vide
  • Moc 1000 W
  • Materiał pokrywki: szkło temperowane
  • Wymiary (szer. × gł. × wys.): 25 x 26 x 25 cm

Inne produkty

BPR700BSS BPR700BSS

The Fast Slow Pro ™

Multicooker - Urządzenie wielofunkcyjne

  • 6 wstępnie ustawionych programów
  • Podwójne czujniki w górnej i dolnej części urządzenia
SFS800 SFS800

THE STEAM ZONE

Garnek elektryczny – parowar

  • Gotowanie w 2 lub w 1 dużej strefie
  • 2 niezależne strefy gotowania z własnym timerem
BRC600 BRC600

Risotto Plus

Wielofunkcyjny garnek

  • Specjalne funkcje przygotowywania posiłku: ryż, risotto, sos, gotowanie na parze lub duszenie potraw
  • Wyjmowane naczynie wewnętrzne o pojemności 1,8 litra z nieprzywierającą powłoką
Podívejte se na naše
Recipes

Przepisy

  • Kołacz jabłkowy z mąki gryczanej i orkiszowej
  • Wieprzowina rwana z sosem BBQ
  • Salsa Verde