Marka Sage to synonim smaku, dlatego we współpracy z najlepszymi kucharzami regularnie przygotowujemy nowe przepisy.
Marka urządzeń kategorii premium
Rozgrzać grill.
Na rozgrzany grill położyć wiosenną cebulę, papryczki chili Jalapeños i Anaheim, owoce miechunki i główkę czosnku (przed położeniem na grill odciąć górną część), wszystkie składniki opiec z każdej strony.
Następnie zdjąć z grilla. Z papryczek usunąć nasiona. Wycisnąć czosnek z podpieczonej główki.
Do pojemnika blendera włożyć wszystkie podpieczone składniki, ponadto kolendrę, sok z limonek, sól i suszoną kolendrę, a następnie wybrać prędkość BLEND. Miksować ok. 30 sekund.
Jeżeli salsa jest zbyt gęsta, dodać trochę wody.
Podawać z chipsami z tortilli lub z tamales z zielonego chili i sera.
Do przygotowania dania służy: Profesjonalny blender kielichowy