Marka Sage to synonim smaku, dlatego we współpracy z najlepszymi kucharzami regularnie przygotowujemy nowe przepisy.
Marka urządzeń kategorii premium
Przygotowanie aromatycznego, kremowego espresso w kolorze karmelu rozpoczyna się od preinfuzji przy niskim ciśnieniu, po której następuje ekstrakcja pod wysokim ciśnieniem (9 barów) uzyskanym dzięki naszej włoskiej pompie o mocy 15 barów.
Profesjonalna kolba ze stali nierdzewnej o średnicy 54 mm, mieszcząca idealną porcję 18 gramów świeżo zmielonej kawy, sprawia, że kawa zyskuje pełne body i bogate, złożone nuty smakowe.
Innowacyjny system grzewczy ThermoJet® osiąga optymalną temperaturę ekstrakcji w zaledwie 3 sekundy. Dzięki temu ekspres jest gotowy do przygotowania najlepszej kawy bez zbędnego czekania. Zużywa do 32% mniej energii rocznie w porównaniu z systemem grzewczym Thermoblock.
Pozwala przygotować jedwabistą mleczną mikropiankę niezbędną do tworzenia wzorków. To za sprawą generowanej pod wysokim ciśnieniem pary o temperaturze 130˚C.
Wygodne przyciski dla 1 i 2 filiżanek naparu, pary i gorącej wody.
Delektuj się aksamitną mleczną mikropianką stworzoną za pomocą pary pod dużym ciśnieniem.
Profesjonalna kolba o średnicy 54 mm, mieszcząca idealną porcję 19 gramów zmielonej kawy, sprawia, że kawa zyskuje pełne body i bogate, złożone nuty smakowe