Marka Sage to synonim smaku, dlatego we współpracy z najlepszymi kucharzami regularnie przygotowujemy nowe przepisy.
Marka urządzeń kategorii premium
Do przygotowywania różnych rodzajów grillowanego mięsa, ryb, warzyw, sandwiczy itp. Dzięki regulacji temperatury w zakresie 180 – 220 °C można wygodnie grillować różnego rodzaju produkty. Niższa temperatura nadaje się do przygotowania sandwiczy, podczas gdy wyższa temperatura pozwala przyrządzić steki. Steki są wspaniale soczyste, sandwicze zawsze dobrze dopieczone, a warzywa doskonale kruche.
Płyty grillowe wykonane są z wykorzystaniem wysokiej jakości powłoki nieprzywierającej QuantaniumTM odpornej na zarysowania i przypalanie się potraw. Powierzchnię płyt można bardzo łatwo czyścić przy pomocy papierowego ręcznika bez użycia detergentów.
Dzięki regulacji temperatury w zakresie 180 – 220 °C można wygodnie grillować różne produkty. Niższa temperatura nadaje się do przygotowania sandwiczy, podczas gdy wyższa temperatura jest doskonała do przyrządzania steków. Steki są wspaniale soczyste, sandwicze zawsze dobrze dopieczone, a warzywa doskonale kruche.
Dzięki regulowanym nóżkom można ustawić pochylenie dolnej płyty w celu odprowadzania nadmiaru tłuszczu do wyjmowanej tacy ociekowej. Podczas grillowania kruchych produktów, takich jak ryby, warzywa itp., z pewnością docenisz możliwość ustawienia wysokości górnej płyty grillującej.